Saturday, February 15, 2014

Tā nav fiziska vaina, Tu neesi ticis ar notikušo galā. Nav kāda uzticības persona, ar kuru varētu pa


Labdien. Es vīr,32g 1.88m 85kg. Jau sen,kādus vairākus gadus sāp un tā kā lauž krūtīs,trūkst elpa. Liekās ka krūtīs tur kas sagrābis ciet smacē nost. Sirds pārbaudīta,neko sliktu neatrod. Tad nāk virsū tādas lēkmes ka elpo,bet tāpat smoki nost,tad krūtīs ienāk tāds karstums un spiež tā ka itkā būtu ievilcis elpu bet nevari izpūst ārā,tad paliek melns gar acīm un liekas ka krūtīs kas pārsprāgs,sirds ar dauzās kā negudra. Nākamā rītā,parasti pēc tādām mazākām vai lielākām lēkmēm,ja ar pirkstu uzspiež,tad krūtis sāp kā sasistas vairākas dienas. Kas tas par brīnumu var būt?
Izklausās pēc bronhiālās astmas.Ir jāiet pie sava ģimenes ārsta.Lai nosūta ar attiecīgām asins un urīna analīzēm pie pulmonologa vai alergologa. Tas ir jāizlemj jums kopā ar dakteri. Vai mājās un darbā nav pelējuma house cleaning checklist sēnīte.To vajadzētu pārbaudīt ļoti rūpīgi.Pamērīt vakara t*. Lai vesalība un cerība. Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2013 16:11 by Mazdakteris1.
Kaut kas neirotisks izklausās; velk uz depresiju. Vai tad, kad viss sākās, nebija kādas grūtas pārmaiņas, kādi nepatīkami notikumi, zaudējumi? Nav kāds pastāvīgs stresinātājs? Noteikti house cleaning checklist ir kāds pamats. Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2013 19:15 by Runcene.
Jā,bija gan stresi. Šķiršanās ar meiteni. Depresija ar bija pamatīga. Tagad tādas nav,bet uz kājām netieku. Vai tad varētu būt tā,ka krūtis no tā visu laiku sažņaugtas,trūkst elpa visu laiku te vairāk te mazāk un sāp? Es domāju ka tas tā īslaicīgi pie visām vainam,bet man vislaiku tā.
Tā nav fiziska vaina, Tu neesi ticis ar notikušo galā. Nav kāda uzticības persona, ar kuru varētu par šīm lietām runāt? Vienkārši sakot, izkratīt sirdi. Cilvēks, kas spētu klausīties, par to, kā Tu juties, kā ir tagad utt. Pašlaik Tu visu turi iekšā. Tas nav nekāds kauns, tādās reizēs ļoti pārdzīvo visi, tā ir kā maza nāve; sievietēm mūsu kultūrā varbūt vieglāk tikt galā, jo viņas izraudas, izrunājas ar draudzenēm, house cleaning checklist bet ziemeļnieku vīrieši parasti nedalās, taču tas palīdzētu tikt pāri notikušajam un sliktās sajūtas arī beigtos. Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2013 19:56 by Runcene.
Es jau vairs to neņemu galvā,esmu ticis pāri. Ārsts teica ka VD ir,bet neticu tam. Izgāju zāļu kursus un nekādā jēgā. Es pat nevaru nekur normāli aiziet,vislaik slikti,kaut gribētos. Tīri fiziski nevaru. Morāli nav man nekādas vainas. Baigi kaut kā.
tad vienkārši pamēgini audio psihotehnikas,linki ir topikā PALīGā!.drusku zemāk,palieto kādu vitamīnu kompleksu,un calcia800,jo-neapšaubāmi vainīgi ir nervi,vajag house cleaning checklist relaksēties,domāt pozitīvāk,vēl var noderēt ķīniešu tehnika -iekšējais smaids,ko varētu novēlēt vispār visiem,sevišķi tiem,kam smaidīt house cleaning checklist egribās. Audio jāklausās house cleaning checklist ilgi,efekts sāk parādīties pēc nedēļas,apmēram,bet nostiprinās pusgada-gada laikā
1. Ārsts un zāles te vispār bezjēdzīgs pasākums; ja nu galīgi krīti no kājām nost un neguli utt., tad varbūt. 2. Ja būtu ticis pāri, nespiestu sirds. 3. Ja nav ar ko runāt draugu lokā/ģimenē, tad psihoterapeits; ir visādas skolas, analītiķi, hipnoterapeiti utt. Ja negribi psihologus, meklē austrumu filozofijas, meditācijas utt. Meklē tiešām šīs lietas protošus cilvēkus, nevis tos, kas atvēruši sektas līmeņa kabinetiņus. Ja nekā nedarīsi, sirds sāks pa īstam slimot. Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2013 21:51 by Runcene.
Man arī problēmas sākās, pēc šķiršanās no meitenes. Ir veģetatīvā distonija. Visam esmu ticis pāri, tikai nu jau 4 gadus visu laiku moka elpas trūkums. house cleaning checklist Pilnīgi visu laiku grūti elpot, house cleaning checklist kamols kaklā, sportot grūti, jo liekas, house cleaning checklist ka nosmakšu. Cerams, ar laiku tas pāries, jo šo gadu laikā grūtāk nav kļuvis, varbūt pat nedaudz vieglāk. Nespēju saprast, kas to īsti izraisīja un kā tik ilgi var nepāriet. house cleaning checklist Parādījās tas vienā dienā praktiski. house cleaning checklist Bija liels aizvainojums, neizteiktas jūtas, nodevībā un to visu pa lielam neizteicu, bet paturēju sevī. Tikai tā varu izskaidrot, savu elpas trūkumu.
Noteikumi: www.dr.lv neatbild par portāla lietotāju ievietotajiem komentāriem, house cleaning checklist kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morālās un pieklājības house cleaning checklist normas, nekurinot rasu vai sociālu naidu, neaizskart personas godu un cieņu. Komerciāla rakstura house cleaning checklist paziņojumi jāsaskaņo ar administrāciju. Lūguma neievērošanas gadījumā www.dr.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju un dzēst personu aizskarošus un rupjības saturošus komentārus.


No comments:

Post a Comment