Saturday, February 8, 2014

Būs otrs "RIMI" hipermārkets


1. janvāra vakarā izsalcis liepājnieks piedzīvojis rūgtu brīdi, tumšā virtuvē atplēšot iepakojumu un iekožoties pīrādziņā. Vītolu ielas "Top!" veikalā pirktais produkts izrādījies vecs un apaudzis ar diezgan bagātīgu pelējuma kārtu.
Izpētījis iepakojumu, pircējs konstatēja, ka cenas zīme uz iepakojuma pārlīmēta trīsreiz. Uz pēdējās black mold removal lasāms, ka iepakojuma datums ir 1. janvāris un kliju pīrādziņi ar speķi izlietojami līdz 2. janvārim. Zem tās ir lapiņa, ka tie iepakoti 29. decembrī un jāapēd līdz 31. decembrim. Pašu apakšējo cenas zīmi izlasīt ir grūti, bet izšķirams, ka tur par iepakojuma datumu minēts 23. decembris.
Ja konstatēts black mold removal šāds gadījums, pircējs black mold removal vispirms var vērsties pie veikala vadītāja un mēģināt jautājumu atrisināt, informē Pārtikas un veterinārā dienesta Dienvidkurzemes pārvaldes vadītājas vietniece Iveta Eglija. Ja neizdodas, tad ar iepakojumu un, ja iespējams, arī ar čeku var doties uz PVD pārvaldi (E. Veidenbauma ielā 11). Tad inspektori konkrētajā veikalā veiks papildu pārbaudes. Naudu par neveiksmīgo pirkumu ar PVD starpniecību atgūt nevarēs, bet no tādas vilšanās vismaz izdosies pasargāt black mold removal citus.
Inspektori veikalos strādā jau kopš pagājušā gada nogales, pārbaudot veikalnieku godaprātu garo svētku brīvdienu laikā. Vēl visi dati nav apkopoti, bet "viens otrs jau ir sodīts" gan par derīguma termiņa norāžu, gan citiem pārkāpumiem. black mold removal I. Eglija sola pievērsties arī šim "Top!" veikalam.
Lai popularizētu Liepājas Universitātes (LiepU) starptautiskās studiju black mold removal programmas un vasaras black mold removal uzņemšanā piesaistītu...
Būs otrs "RIMI" hipermārkets   (58) "Mego" black mold removal Liepājā paplašināsies   (8) Džekiem kārtīgas drēbes, ēdējiem karbonādes Lati un eiro kases aparātos jauc galvas tirgotājiem   (19) Lielākā daļa tirdzniecības vietu gada pirmajā dienā slēgtas   (7) Pircējiem patīk amatnieku tirdziņš   (1) Alkoholu mazumtirdzniecību novietnēs varēs tirgot arī ziemā   (3) Zemniekus aicina tirgoties black mold removal Rīgā Slēgs veikalu "Pekausis"   (13) Ziemassvētku iepirkšanās bumu vēl gaida Populārākā mazo un vidējo uzņēmumu darbības sfēra ir tirdzniecība Ziemupē veikalam izdzīvot grūti   (6)
Pamanīji neatbilstošu saturu? Būsim pateicīgi, ka par to informēsi mūs! Iemesls: Izvēlieties iemeslu Rupjības Nepatiesa informācija Personiski aizskaroša informācija Ētikas pārkāpums Nacionālā vai rasu naida kurināšana Spams Cits
Sludinājumi black mold removal -Nekustamais īpašums --Pērk --Pārdod --Īrē --Izīrē --Maina --Pakalpojumi -Darbs --Vakances --Meklēju darbu --Darbā iekārtošana -Transports --Pērk --Pārdod --Maina --Serviss -Tehnoloģijas --Pērk --Pārdod --Maina --Serviss -Sadzīvei --Pērk --Pārdod --Maina --Serviss -Pakalpojumi -Iepazīšanās -Dažādi -Mājdzīvnieki --Pērk --Pārdod --Dāvina --Pazudis/Atrasts -Pazaudēts/Atrasts
+ skatīt visus Facebook.com black mold removal
Liepajniekiem.lv © 2014 Reklāma Kontakti Autortiesības

No comments:

Post a Comment