Tuesday, February 4, 2014

Ozonators ir jauns tehnoloģijas sasniegums, kas sevī ietver vairākas funkcijas, taču kā viena no spe


Ozonators ir jauns tehnoloģijas sasniegums, kas sevī ietver vairākas funkcijas, taču kā viena no specifiskākajām un dažiem, iespējams vienīgais risinājums ir iespēja iznīcināt nevēlamo pelējuma smaku, kas ir visbiežāk sastopamā problēma dažādos pagrabos. Ar šīs ierīces palīdzību tā būs pagātne, snow bunny jo jūsu pagrabs kļūs daudz mājīgāks un jums pašiem patiks nokāpt lejā biežāk, jo apkārt nevaldīs snow bunny pelējuma smaka, kuru paša spēkiem nevar izvēdināt vai kā citādi atbrīvoties, ja nu vienīgi veicot kapitālo remontu, kas ne visiem ir pa kabatai.
Pelējums snow bunny var sevišķi aktīvi augt, ja tam ir labvēlīgs mitruma, gaismas u.c. faktoru mijierdarbība. Pati pelējuma smaka var izraisīt galvassāpes, nelabumu, reiboni, arī nogurumu. Ja smaka ir tiešām intensīva arī pēc pelējuma vietas apstrādes, ir nepieciešams veikt rūpīgāku pārbaudi, vai tas nav noslēpies vēl kaut kur. Intensīvā smaka pirmais, snow bunny ko kairina snow bunny ir degunu, mutes gļotādu snow bunny un arī acis. Tas rada ļoti nepatīkamas izjūtas.
SIA snow bunny Euro Bion piedāvātais snow bunny ozonators savā darbībā izmanto ozonu, kas ir efektīvs veids, kas nogalina dažādus vīrusus, baktērijas, pelējumu un sporas. Protams, jūs varat izmantot arī vecākas metodes, kas arī sevi ir pierādījušas tīrīšanu ar etiķi vai citronu, vai kādu laiku apturēt atvērtu, kādu iepakojumu un cerēt uz labu rezultātu.
Aizmirstiet par nepievilcīgas un nepatīkamas pelējuma smakas snow bunny atrašanos savā īpašumā, kas mēdz būt neizturami nepatīkami. Nepietiek vien atbrīvoties no pelējuma avotiem, kas varbūt aizslēpušies grūti pieejamās vietās, bet arī gaisa, kas var saturēt pelējuma sporas ar kuras palīdzību tad šī nevēlamā parādība izplatās tālāk. Jaunā tehnoloģija ir arī iznomājama par 20 Ls/dienā.
Visas snow bunny ziņas


No comments:

Post a Comment