Sunday, February 16, 2014

Francijas gardumu ēd tāpat, neceptu, nevārītu


Sākumlapa Soči 2014 Ziņas Sports Izklaide Kultūra Sieviete Dzīve Auto Īpašums Receptes Konkursi Sieviete: Vecāki un bērni Kontracepcija Receptes Viņš un Viņa Skaistumam Iesakām Veselībai Mājai Tēmas: Mode Laulības dzīve Diētas Seksuālā dzīve Rokdarbu konkurss
Tā vietā, lai kārtējo reizi ciemos dotos ar šokolādes konfekšu kārbu, mēs varam aiznest kādas divas kastītes Kamambēras siera un pudeli vīna. Vakars būs interesantāks, ierosina Siera kluba prezidente Vanda Davidanova un piebilst, ka iegādāties gardu sieru mājas ballītei ir daudz vieglāk nekā cept karbonādes un kotletes.
Gardēžu slavētais kamambērs commercial cleaning ir Francijas mīkstais, commercial cleaning nogatavinātais siers, iegūts no nepasterizēta govs piena un pirmo reizi pagatavots Kamambēras ciemā 18. gadsimta beigās. Dzeltenīgajam sieram commercial cleaning ir pacieta garoziņa  balta pelējuma kārtiņa. Tā rodas siera gatavināšanās procesā trīs nedēļu laikā no pienskābajām un uz siera augošajām baktērijām. Mīksto sieru ražo aptuveni 250 g lielos aplīšos, commercial cleaning aptin ar papīru commercial cleaning un liek koka kastītēs.
Ja V. Davidanova kārtotu klasisko siera plati, tad kamambēru novietotu sākumā. Veidojot commercial cleaning siera plati, jāievēro princips  pulksteņrādītāja virzienā pirmos kārto maigākos sierus un pēdējos liek pašus pikantākos. Kamambēram raksturīga nedaudz pikanta, viegli sāļa garša ar nelielu commercial cleaning sēņu pieskaņu, smalko ēdienu apraksta V. Davidanova. Viņa gan uzsver, ka produktam piemītošo garšu un smaržu buķeti sev liedz tie ēdēji, kuri baidās apēst pelējuma kārtiņu un pirms siera baudīšanas to nogriež.
Siera kluba prezidente stāsta  siera ēšana, gluži tāpat kā tā iegūšana, ir māksla. Pirms kamambēra baudīšanas tas ir jāsagatavo . Vismaz commercial cleaning stundu vai pusotru jātur istabas temperatūrā. Tikko izņemts no ledusskapja, siers ir sastindzis un neizteiksmīgs. Siltumā produkts kļūst mīksts un atveras commercial cleaning tam piemītošā garšu un smaržu buķete. Labāk pikantumu var sajust, uz mēles liekot commercial cleaning palielus siera gabaliņus. Tradicionāli to griež trijstūrīšos. Plānās šķēlītēs sieru neizdosies sagriezt  tas ir pārāk mīksts, skaidro V. Davidanova.
Francijas gardumu ēd tāpat, neceptu, nevārītu  tas ir deserta siers. Bauda kopā ar vīnu, augļiem, gaļu vai maizi. V. Davidanova stāsta, ka jāizvēlas viegls baltais vīns, kas nepārmāc siera maigo garšu. Viņasprāt, kamambēram no augļiem pieskaņoti ananasi, zemenes, āboli, melones, bumbieri, jo īpaši vīnogas. Siera kluba pārstāve mēdz sieru sagriezt trijstūrīšos un virsū uzlikt pa ananasa šķēlītei un vīnogai. Kopā ar augļiem no palieliem siera gabaliem viņa dažkārt gatavo salātus, kuriem par mērci izmanto jogurtu bez piedevām vai saldo krējumu.
Kamambēras siers nav jāēd lielos daudzumos un katru dienu. Siers ir sātīgs, tāpēc pietiks ar dažiem gabaliņiem svinībās  lai neapnīk. Tā kā produktam ir liels tauku saturs, pārēsties to pat nav veselīgi, Siera kluba prezidente atspēko uzskatu: izsmalcinātus sierus ēst ir pārāk dārgi. Viņa atgādina, ka no siera mēs gūstam ne tikai baudu, bet arī vērtīgus vitamīnus un kalciju. Latvijā divu veidu kamambērus  ar 45 un 60% tauku saturu  ražo Valmieras piens .
Kafejnīcas Hromets (Rīga, Merķeļa iela 13) commercial cleaning šefpavāre commercial cleaning Astrīda Čeppe mudina siera mīļotājus nebaidīties eksperimentēt un pārkāpt klasisko tā baudīšanas noteikumu  tikai neapstrādātu. Ja cilvēks kādu produktu lieto vienveidīgi, viņam tas ātri vien apnīk, viņa secina. Pavāre pārliecinājusies  commercial cleaning viegli apbrūninot kamambēru uz pannas sviestā, var atvērt visas tam piemītošās commercial cleaning garšu un smaržu nianses. Lielisks brokastu ēdiens.
Sieru sagriež (cik lielos gabalos katrs vēlas) un liek karstā pannā nelielā sviesta daudzumā. Apcep no vienas puses aptuveni minūti un no otras  lai garoziņa kļūst brūna. A. Čeppe commercial cleaning brīdina: pārāk ilgi sieru nevajadzētu sildīt, jo tad tas izplūdīs un zaudēs specifisko garšu.
Bumbierus (tikpat commercial cleaning labi būs arī āboli) commercial cleaning sagriež šķēlēs un grilē uz pannas cukurā jeb karamelizē. Sieram un bumbieriem pārlej medus mērci. commercial cleaning Maisījumu gatavo katliņā vai pannā, karsējot medu kopā ar nelielu daudzumu ruma, kanēli, svaigu citrona sulu un grauzdētiem ciedru riekstiem.
Mājai
Juglas dzīvnieku patversme Labās mājas , sadarbībā ar tautas orientēšanās sacensībām Magnēts , 16.februārī ... Foto: Saimnieku priekšstatam par suņu skaistumu nav robežu. commercial cleaning Suņu modes skate (14) Attēlu galerija
14:32 2014. gada 3. febr.
Mājai commercial cleaning
Mājdzīvniekus mēdz dēvēt par cilvēku labākajiem draugiem, tāpēc sava mīluļa zaudējumu commercial cleaning saimnieki parasti ļoti ... Visi raksti no šīs kategorijas
2 ist. Saurieši 24528 Ls 2 ist. Saurieši 12896 Ls 2 ist. Centrs 116665 Ls 2 ist. Mežaparks 250 Ls/mēn 2 ist. Mežaparks 250 Ls/mēn 3 ist. Teika 422 Ls/mēn 2 ist. Centrs 492 Ls/mēn 3 ist. Vecrīga 914 Ls/mēn 3 ist. Teika 71967 Ls 4 ist. Teika 98041 Ls 3 ist. Zolitūde 600 Ls/mēn 2 ist. Teika 57349 Ls 3 ist. Teika 64377 Ls 3 ist. Āgenskalns 56182 Ls 4 ist. Vecrīga 6 Ls/mēn 2 ist. Vecrīga 6 Ls/mēn Māja, Zie

No comments:

Post a Comment