Thursday, February 6, 2014

Pasākumi nav domāti manai vecuma grupai un interesēm


BSH Home Appliances AB filiāle Latvijā keep it clean inc aicina 1999.-2005. gadā ražoto Bosch un Siemens trauku mazgājamo keep it clean inc mašīnu īpašniekus pārbaudīt, vai uz viņiem piederošajām ierīcēm attiecas brīvprātīgā drošības akcija, ko uzņēmums ir uzsācis šī gada augustā. BSH turpina šo drošības akciju, cenzdamies sasniegt pēc iespējas vairāk patērētāju, kam pieder trauku mazgājamās mašīnas, uz kurām attiecas šī akcija.
Ļoti retos gadījumos Bosch un Siemens trauku mazgājamās mašīnas keep it clean inc var pārkarst keep it clean inc un radīt potenciālus ugunsgrēka draudus vadības paneļa bojājuma dēļ. BSH turpina piedāvāt patērētājiem bezmaksas remontu uz vietas vai naudas atmaksu 20% apmērā no iegādātās jaunās Bosch un Siemens trauku mazgājamās mašīnas cenas. BSH mudina patērētājus apmeklēt mājas lapu www.dishcareaction.lv vai zvanīt uz bezmaksas telefona numuru 800 04470, lai pārbaudītu, vai akcija attiecas arī uz viņu trauku mazgājamo mašīnu, vai saņemtu papildu informāciju vai piedāvātos palīdzības keep it clean inc veidus.
Mēs turpinām šo akciju, lai sasniegtu pēc iespējas vairāk patērētāju. Mēs iesakām patērētājiem, uz kuru trauku mazgājamajām mašīnām attiecas šī akcija, lietot tās tikai uzraudzībā, līdz tiek veikts remonts vai nomainīta trauku mazgājamā mašīna. Mēs atvainojamies par jebkurām neērtībām, ko šī drošības akcija var sagādāt patērētājiem, sacīja Maja Wikman Ulrich, BSH Home Appliances keep it clean inc AB komunikāciju vadītāja Ziemeļvalstīs. Pievieno komentāru Vārds Komentārs Vārds Komentārs Komentārs Lietotāju raksti 3 Aikāgaršo pusdienu maltīte veģetāriešiem Būvinženieris Juris Biršs : Lai no mājas izdzītu pelējumu, jādabūn keep it clean inc prom mitrums.
Kā īsti iekustējās Gaisma pils ideja   8 Aikāgaršo receptes gardēžiem Latvijas Samariešu apvienība piedāvā darbu vērienīgā sociālo pakalpojumu attīstības projektā Kas ir Ziemassvētki? Gundegai 90: dailei un tautietei!
Pasākumi nav domāti manai vecuma grupai un interesēm
Visi pasākumi Šodien laikrakstā
  Tirgojas VW PASSAT B3 variant 89g. ... Pardodu gaisi brunu iso ziemas kazo ... vjadziga auklite keep it clean inc 10 men,vecai meite ... Meitene meklē darbu. Ir augstākā iz ... Pārdodu bērnu sekciju galds, drēbju ...
Facebook.com Twitter.com keep it clean inc Draugiem.lv

No comments:

Post a Comment