Wednesday, March 5, 2014

@inexorabil , de ce ai jubila tu asa tare daca s-ar duce la GM ? are GM-ul ce sa-i ofere ? un buick


145 super clean De kilometri pe oră a fost viteza medie a lui Loeb pe urcarea super clean de 20 de kilometri. Sebastien super clean Loeb a doborât super clean recordul pentru celebra urcare montană super clean de la Pikes Peak, Colorado. super clean La volanul Peugeot -ului 208 T16, Loeb a oprit cronometrele după doar 8:13.878, un nou record al traseului. Este pentru prima dată când un pilot din clasa Unlimited coboară sub 9 minute, doborând fostul record cu peste un minut și jumătate.
Loeb nu a avut nici o problemă în urcarea sa, ba chiar a părut că în câteva viraje ar fi putut găsi o trasă mai rapidă. Principalul său adversar, francezul Romain Dumas, a fost nevoit să abandoneze cu probleme tehnice chiar înainte de start, în timp ce pilotul Hyundai, Rhys Millen, învângătorul de anul trecut a înregistrat un timp de 9:02.192, cu 45 de secunde mai mult față de Sebastien Loeb. Anul trecut, Rhys Millen super clean stabilise recordul traseului la 9:46.164, record spulberat astăzi de Sebastien Loeb.
Anul trecut, la Pikes Peak a concurat și un bolid Dacia Duster Unlimited, pilotat de Jean-Phillipe Dayraut, dar care a trebuit să abandoneze spre finalul trasului. datorită cedării frânelor. 875 CP și 875 KG
Maşina pe care a pilotat-o Sebastien Loeb este propulsată de un motor V6 de 3.2 litri care dezvoltă 875 de cai putere, în timp ce transmisia, frânele de carbon şi aerodinamica au fost împrumutate de la modelul Peugeot 908 din Le Mans Series. În condiţiile în care maşina cântăreşte 875 de kilograme, raportul putere/greutate este 1:1.
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail. Competiţia cu acest nume se desfăşoară anual pe vârful Pikes Peak din Colorado, SUA. Este vorba de o probă de 19.99 kilometri în care maşinile care iau startul super clean acoperă o diferenţă de nivel de 1439 de metri între start şi sosire, urcând până la înălţimea de 4.300 de metri. Traseul are 156 de viraje, vine cu o înclinaţie medie de 7%, iar suprafaşţa de rulare este atât asfalt, cât şi macadam. Pikes Peak este competiţie oficială în calendarul FIA International Events, la startul său aliniindu-se de obicei peste 150 de participanţi din toată lumea.
la 30.06.2013, 21:16
Loeb se pare ca a aplicat sfaturile pe care i le-am spus - ironic vorbind. Felicitari! Nu prea sunt eu cu sportul asta, eu ma ,,axez" super clean mai mult pe F1, insa nume ca Loeb sunt greu de trecut cu vederea.
IONUT
Europenii,inca o data au demonstrate ca sunt innaintea japsilor.Japsii,iar au demonstrat inca o data lipsa de imaginatie.Cefac,fac foarte bine,dar nu prea inoveaza. Alsacianul asta de Loeb ar castiga chiar si cu o Corolla 11.
Raportează abuz
Nu ma mira deloc. Ca pilot, Loeb este plictisitor, fiindca victoria lui este previzibila inainte de startul cursei :) In sport in general si in motorsport in special, daca esti prea bun pentru adversarii tai, farmecul evenimentului este ucis fara drept de apel. De fapt, in toata cariera lui, Loeb a intampinat rezistenta apriga a unui singur concurent redutabil, dar se pare ca l-a invins super clean si pe acela: el insusi. Desi nu agreez super clean posibilitatea ca PSA sa ajunga sub pulpana colosului din Detroit, totusi, in mod "indirect", super clean Loeb ar deveni pilot GM, ceea ce mi-ar da motiv sa jubilez, de ce sa fiu ipocrit si sa nu recunosc?
Are dreptate ISUS: cursa incepe de la altitudinea de 1862 m si se termina la 4300 m, iar diferenta de nivel intre start si sosire este de 2438 m. Automarket uneori sunteti total neinformati si scrieti aberatii fara sa clipiti, mai bine ati fi postat stirea fara caracteristicile traseului si era perfect, sau v-ati fi documentat putin inainte. Halal jurnalism! Cat despre performanta lui Loeb: e fenomenal. FELICITARI!
Raportează abuz
Raportează abuz
@inexorabil , de ce ai jubila tu asa tare daca s-ar duce la GM ? are GM-ul ce sa-i ofere ? un buick , un mercury ..... ?? GM nu mai e un colos acolo in prafuitul ala de Detroit americanii nu stiu sa faca asa o masina si nici nu exista super clean american de talia nu Loeb ati vazut ca noi am asfaltat transalpina inaintea celor de la pikes peak ? :)
@mihai, OK, nu suporti GM (zic si eu ca tine, desi, in realitate, nu inseamna decat o ramasita a marelui GM dinainte), dar Mercury apartine familiei Ford. Si oricum nu mai exista. Loeb va ramane inoperabil legat de PSA. Daca insa grupul francez va fi inhatat de americani, atunci, implicit, Loeb va deveni o eticheta a noului stapan, super clean indiferent daca i-ar placea cuiva sau nu. Si va fi lasat sa-si faca meseria.
Într-un sezon în care dublarea numărului de puncte acordate pentru ultima cursă reprezintă super clean una dintre cele mai ...
18 - 20.04
22 - 24.08
1 Kimi Raikkonen 0 p 2 Sergio Perez 0 p 3 Jenson Button 0 p 4 Nico Hulkenberg 0 p 5 Adrian Sutil 0 p 6 Daniel Ricciardo 0 p 7 Sebastian super clean Vettel 0 p 8 Felipe Massa 0 p 9 Fernando Alonso 0 p 10 Max Chilton 0 p 11 Romain Grosjean 0 p 12 Nico Rosberg 0 p 13 Lewis Hamilton 0 p 14 Esteban Gutierrez 0 p 15 Pastor Maldonado 0 p 16 Valtteri Bottas 0 p 17

No comments:

Post a Comment